Dat Kan Ik Zelf . nl

De doe-het-zelf website voor slimme mensen TM

Gratis adverteren via Dat Kan Ik Zelf . nl


Deze website, www.datkanikzelf.nl, is een informatieve website voor leergierige mensen. Via deze website worden er diverse artikelen aangeboden, met als doel om de lezer iets (nieuws) te leren. Heb je bijvoorbeeld nog nooit online een (studie)boek besteld? Dan kan je in een artikel lezen hoe dit in zijn werk gaat en waar je allemaal op moet letten.

De gedachte bij Dat Kan Ik Zelf . nl is dan ook: waar ik zelf wat aan heb, daar heeft een ander misschien ook wat aan. Dat wil zeggen, als ik zelf ergens goed in ben, dan ben ik ook bereid om dit een ander te leren. En door het delen van deze gezamenlijke kennis en informatie gaan wij er allemaal op vooruit.


Waarom adverteren?

Adverteren via Dat Kan Ik Zelf . nl is aantrekkelijk, omdat deze website hoog scoort in de belangrijkste zoekmachines (Google en Live Search). Bovendien is het (dagelijkse) bezoekersaantal erg hoog. Dit maakt het aantrekkelijk voor adverteerders om hier hun advertenties te plaatsen.

Heb je een eigen bedrijf? Heb je iets te verkopen? Verzorg je trainingen? Lever je diensten? Via Dat Kan Ik Zelf . nl is het nu mogelijk om tijdelijk zelfs gratis te adverteren. Via deze weg heb je daarom de mogelijkheid om je eigen bedrijf of stichting te promoten, en het kost je niks! Het is mogelijk om je telefoonnummer of bedrijfsgegevens te plaatsen, zodat bezoekers van de website je weten te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om een verwijzing naar je eigen website te krijgen. Het aantrekkelijke van een verwijzende link vanaf Dat Kan Ik Zelf . nl, is dat hierdoor je eigen website ook weer hoger zal scoren in de zoekmachine!

Voorbeeld 1: Open een Internet browser en ga naar www.google.nl. Zoek naar emailadres maken en je zult zien dat Dat Kan Ik Zelf . nl op de eerste plaats staat. Bied je zelf bijvoorbeeld als online dienst, e-mailadressen aan, dan kan dit een zeer aantrekkelijke plaats voor adverteren zijn.

Voorbeeld 2: Open een Internet browser en ga naar www.google.nl. Zoek naar verjaardagskaartje versturen en je zult zien dat Dat Kan Ik Zelf . nl hier op de tweede plaats staat. Wederom is dit een aantrekkelijke positie om eventueel advertenties te plaatsen.

Hoe adverteren?

Adverteren op Dat Kan Ik Zelf . nl is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen, is een interessant artikel schrijven over een onderwerp wat anderen aanspreekt. Daarbij is het verstandig om een onderwerp te kiezen wat met je eigen product of diensten te maken heeft. Op deze manier kan je iets schrijven waar je al veel over weet. Een tweede reden om een onderwerp te kiezen wat bij je product past, is vanwege relevantie voor zoekmachines. Doordat je product en het gekozen onderwerp aan elkaar gerelateerd zijn, zal een link vanaf Dat Kan Ik Zelf . nl naar jouw eigen site meer impact hebben.

Voorbeeld 3: Stel je hebt een bedrijf die yoga trainingen geeft. De titel van je artikel zou dan kunnen zijn 'Yoga voor beginners'.

In het artikel zou je kunnen beginnen met het uitleggen wat yoga is en waar het vandaan komt. (Het is absoluut niet nodig om je 'geheimpjes' prijs te geven. Het is de bedoeling dat de lezer waardevolle (basis)informatie krijgt, waardoor hij of zij geïnspireerd raakt)

Vervolgens zou je enkele basisoefeningen kunnen uitleggen, waarmee de lezer in staat is om deze zelf mee te doen. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld leuke illustraties. In dit stuk van het artikel wil je de lezer prikkelen en inspireren.

Tot slot zou je het artikel kunnen afsluiten met een verwijzing naar je eigen yoga cursussen of trainingen. Laat de lezer weten welke verdere stappen hij of zij kan nemen, mits er interesse is. Sluit bijvoorbeeld af met een verwijzing naar je eigen website of vermeld je telefoonnummer.

Let op: het doel van het artikel, is dat je iemand anders iets leuks of handigs probeert te leren. Probeer de lezer van het artikel te inspireren; probeer de lezer dusdanig te prikkelen dat hij of zij meer over het onderwerp te weten wil komen.

Waar moet het artikel aan voldoen:
  • 2 a 3 pagina's (omvang),
  • voldoende informatieve content,
  • simpel geschreven.
Voordeel: je neemt één keer de tijd om een interessant artikel te schrijven en vervolgens staat deze permanent online. Elke nieuwe klant of bezoeker die via deze weg je bedrijf weet te vinden, is mooi meegenomen.

Diverse voorbeeld artikelen vind je hier.

Let op: hoe beter je artikel, des te meer bezoekers je ontvangt!

Ben je klaar om een advertentie te plaatsen? Of heb je verder nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@datkanikzelf.nl.


 Brochure downloaden