Dat Kan Ik Zelf . nl

De doe-het-zelf website voor slimme mensen TM

Handig zoeken

Deze feature is speciaal bedoeld voor mensen die informatie op Internet zoeken, maar het wonderbaarlijk genoeg niet kunnen vinden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een film of songtekst, maar kan je niks vinden? Gebruik Handig zoeken!

Zoeken naar:


Zoekterm:


Bijvoorbeeld:'john legend' en 'Songtekst'Resultaat:

Hoe te gebruiken?

Stap 1: geef een zoekterm op in het veld Zoekterm.
Stap 2: maak een keuze waar je naar zoekt bij het veld Zoeken naar.
Stap 3: druk op Start.


Waar kan je naar zoeken?


Songteksten
Ben je op zoek naar songtekst? Geef de naam van de artiest op en druk op zoeken. Weet je alleen de titel van het liedje? Of ken je slechts een klein stukje van de songtekst? Ook dit zal in de meeste gevallen goed gaan!

Films
Wanneer je op zoek bent naar film informatie, selecteer dan Films. Geef vervolgens de titel van de film op, en druk op Zoeken. Weet je alleen de naam van de acteur of actrice? Vul dan alleen de naam in.
Boeken
Ben je op zoek naar een boek? Of informatie over een boek? Is het een Nederlands boek, selecteer dan Boeken (Nederlands) uit het keuzelijstje. Zoek je een Engelstalig boek, kies dan Boeken (Engels). Geef vervolgens de naam van het boek op en druk op Zoeken.