Dat Kan Ik Zelf . nl

De doe-het-zelf website voor slimme mensen TM


Wie zijn Hoops & Yoyo (Hoops and Yoyo)


Hoops & Yoyo zijn twee geanimeerde karakters uit de collectie wenskaartjes van Hallmark. Het verhaal draait om deze twee hoofdpersonen: Hoops (een roze kat) en Yoyo (een groen konijn). Af en toe komen er andere grappige karakters voorbij. Deze karakters zijn bedacht door Bob Holt en Mike Adair.

Zie onderstaand introducutiefilmpje van Hoops and Yoyo:Wil je weten hoe je een digitaal kaartje van Hoops & Yoyo kan verstuuren, lees dan Een verjaardagskaartje versturen. De meeste kaartjes stuur je geheel gratis!De personages uitgelegd:


  • Hoops - De meer emotionele van de twee. Hoops is een roze kat die de neiging heeft om te schreeuwen zodra hij praat. Hij heeft een hekel aan maandag zoals te zien is in het kaartje "Het is maandag". Ook was hij de eerste die te zien was in een kaartje (oorspronkelijk met een iets hogere toon stem). Hij blijft in vorm door dans-offs met Yoyo. Hij houdt van koffie, donuts, lachen, gebak, ijs, pizza en dinsdag. Hij zegt dat zijn slechtste gewoonte "veel praten" is en heeft een hekel aan bijna alles wat te maken heeft met zijn werk.

  • Yoyo - In tegenstelling tot Hoops os Yoyo, de groene bunny, iets meer speels en energiek, met een minder al te gevoelige persoonlijkheid. Hij lijkt ook daadwerkelijk te genieten van zijn huidige baan. Hij houdt van lollipops, die Hoops vaak verborgen houdt. Yoyo’s eerste kaartverschijning is in "Deze dag ... je verjaardag!" Zijn favoriete hobby is zingen. Hij blijft in vorm door shakin 'groove. Hij houdt van dezelfde dingen als Hoops.

  • Piddles - Een blauw muis (omschreven als "critter") met een hoge stem die dol is op zingen. Zij heeft nog altijd de hoop om op een dag “opera zangeres” te worden. Ze spreekt vloeiend Spaans. Haar eerste kaartverschijning is in "de zomer leuk".

Kan je ook geen genoeg krijgen van deze twee? Stuur een digitaal wenskaartje van Hoops & YoYo of bezoek de officiële website.

Voor de leuk zie je hieronder nog een leuk filmpje van deze twee funny characters: